Skip to content
EtusivuSyö ja juo

Taikayöntie ihastuttaa lähiruokatarjonnallaan

Viljavat pellot ja idylliset maatilat viestivät siitä, että nyt ollaan ”leivän lähteellä”. Taikayöntien alue ihastuttaa lähiruokatarjonnallaan. Siksi sinun kannattaa piipahtaa Taikayöntien ihastuttavilla marjaviinitiloilla, tilamyymälöissä ja lähiruokaputiikeissa sekä herkutella kahviloissa ja ravintoloissa.

Taikayöntien jokaisesta kunnasta löytyy tilamyymälöitä: Unton tila ja Vahelan luomutila Huittisissa, Metsärannan Liha ja Kiikkumäen maatila Punkalaitumella sekä Koskenrannan luomulammas, Hongola Gård luomukarjatila, Paijan tilateurastamon myymälä ja Pakkasen luomu-suoramyyntitila Urjalassa. Huittinen on Suomen sikapitoisin kunta, ja kaupungista löytyy mm. valtavan lenkkimakkaran mallinen myymälä Kivikylän Kotipalvaamon Huittisten Hullulenkki. Huittisissa viljellään myös runsaasti kasviksia ja juureksia, se onkin Suomen johtavia pinaatinviljelijöitä.

On Taikayöntien alueella myös marja- sekä marjaviinitiloja, Mattilan Marjatila Huittisissa sekä Kajabaca Urjalassa. Paikallisia lähiruokatuotteita voi ostaa lisäksi Toripuodista sekä Wanhalta WPK:lta Huittisissa. Ja Urjala puolestaan on tunnettu vierailemisen arvoisesta makeistukustaan sekä vilkkaasta toristaan.

Taikayöntien seudun kahvilat ja ravintolat:

Huittisissa:

Punkalaitumella:

Urjalassa:

Kaikki ravintolat

A Bustling Street in Hullu Yö

Huittisten Hullu Yö

Lue lisää

Kohteet kartalla