Skip to content

Harjureitti on luontokohde, joka tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Reitistö sijaitsee Varsinais-Suomen ja Satakunnan raja-alueella, keskellä Lounais-Suomen ainoaa yhtenäistä harjujaksoa Säkylänharjun-Virttaankankaan alueella. Laajan alueen luonto on monimuotoista, ja harjumaisemien lisäksi reitillä voi päästä ihailemaan esimerkiksi Harjusinisiipiä, Telkkiä ja Leppälintuja.

Talvisin alueella kulkee 28 kilometrin hiihtoreitti. Reitin varrella on useita laavuja, joissa on myös tulentekopaikka. Alueella on myös sauna ja erämajoittumismahdollisuus. Harjureitin kunnossapidosta vastaavat Loimaan ja Huittisten kaupungit sekä Oripään ja Säkylän kunnat

Pitkä, 32:n kilometrin pituinen Harjureitti koostuu useasta eri reitistä, joista kolmesta on laadittu reittiesitteet Outdoors Satakunta- sivustolle. Harjureitille on myös useita eri lähtöpaikkoja, jotka löydät reitin nettisivulta. Myös koko reitin kartan sekä tiedot muista Harjureitin mahdollisuuksista, kuten taukopaikoista, löydät nettisivuilta.

Sijainti
Harjuntie 407, 32610 Säkylä
Puhelinnumero
+35840 7707 844

Sijainti

Katso myös

Old wall with a window.

Väinö Linna -reitti

Lue lisää
Jälkiä hangella Puurijärven ja Isosuon kansallispuistossa. Kuva: Metsähallitus / Ari Ahlfors

Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto

Lue lisää
Urjalan kirkko

Urjalan kirkko

Lue lisää