Skip to content

Uimapaikat

Urjalassa:

  • Kauniston uimapaikka, Urjalankylä: Urjalankylän kyläyhdistys lämmittää uimapaikan yhteydessä olevaa Kauniston saunaa kesäisin viikoittain. Talvisin viikoittain järjestetään avantosauna. Saunan voi varata yksityiskäyttöön. Uimapaikan läheisyydessä sijaitsee myös beach volley –kenttä ja nuotiopaikka. Punkalaitumentie 536, Urjalankylä, p. 040 741 3799
  • Leirintäalueen uimapaikka, Urjalankylä, Taikayö Campingin yhteydessä Rutajärven rannalla sijaitseva uimapaikka. Kajaniementie 79, 31720 Urjalankylä
  • Nuutajärven uimapaikka,Nuutajärvi, Rauhalantie, Nuutajärvi
  • Lammiharjun uimapaikka, Urjala as, Lammiharjun ulkoilualueen yhteydessä. Huhmarinmäentie 45, Urjala as.
  • Pourunlammen uimapaikka, Kirkonkylä, Harjutie, Urjala

Punkalaitumella:

  • Kivirannan uimaranta, Punkalaitumen kunnan omistama yleinen uimaranta Vehkajärvellä. Kivirannan uimarannalla on varattavissa oleva kokoustila ja sauna. Kivirannan kesäkioskia ja saunaa ylläpitää Punkalaitumen 4H-yhdistys ry, lisätietoja numerosta 040 187 2603. Talvisin viikoittain avantouintimahdollisuus. Itäinen rantatie 24, 31860 Punkalaidun.
  • Järvelän uimaranta, Punkalaitumen kunnan omistama yleinen uimaranta Vehkajärvellä. Läntinen rantatie 18, 31950 Punkalaidun.

Huittisissa:

  • Karhiniemen uimaranta, Kokemäenjoen varrella. Uimaranta, pukuhuoneet ja wc-tilat ovat käytettävissä kesäisin. Uimarannalle ei ole järjestetty erikseen uinninvalvontaa, joten muista uidessasi varoa syvän veden aluetta ja virtaavaa vettä. Ui rannan suuntaisesti. Karhiniementie 140, 32710 Huittinen.
  • Loimijoenpuiston uimaranta. Käytettävissä kesäisin. Loimijoenpuiston vuonna 2019 uudistettu uimaranta sijaitsee Loimijoen varrella keskustan tuntumassa osoitteessa: Koskitie 1b. Uimarannalle ei ole järjestetty erikseen uinninvalvontaa, joten muista uidessasi varoa syvän veden aluetta ja virtaavaa vettä. Ui rannan suuntaisesti. Koskitie 1b, 32700 Huittinen.

 

 

Mies nousemassa pois uimasta uimarappuja pitkin laiturille kesäiltana. Kauniston uimapaikka Urjalassa.

Kauniston uimapaikka. Kuva: Rami Valonen

Nainen istumassa riippukeinussa Kauniston uimarannalla kesäiltana.

Kauniston uimapaikka. Kuva: Rami Valonen

Mies aurinkoisena päivänä seisomassa avannossa nojaten jäähän ja nauttien auringon valosta ja juomasta. Etualalla sukset.

Kauniston uimapaikalla on talvisin avantouintimahdollisuus. Kuva: Rami Valonen